Böcker

2011-11-18, 19:41:37 | Kategori: Böcker & skrivande | 1 kommentarer |I år bestämde jag mig snabbt för att bara önska mig två saker i julklapp - en moped och ... ett sängöverkast. Sen jag städade ur rummet och förvandlades till någon slags minimalist har jag bestämt mig för att jag vill äga så lite småsaker som möjligt. Jag tycker att färgerna på min säng har lite för starka kontraster, därav önskningen om ett nytt sängöverkast. hehiheh ! ;)

Den här nyfunna minimalismen verkar däremot inte rikta sig mot böcker. Bibliotek i all ära, men jag älskar att köpa mina böcker. :D Too bad att jag dessutom föredrar de inbundna.

Men istället lägger jag mindre pengar på kläder. Jag har aldrig lyckats särskilt bra med min shopping... Seriöst, jag har för tillfället på sin höjd två-tre plagg i min garderob som jag faktiskt är nöjd med och som känns som min stil.
I-landsproblem of the day... ;)

Och hey, jag har redan fått en ny vinterjacka i år, men är ändå sugen på att köpa en till varmare, så vore inte det en bra julklapp också...?

För att hålla mig till rubriken... Här ovan är två bilder som påminner mig lite om bokserien Vargbröder. Jag har läst böckerna många gånger och de var stora favoriter. Trots att handlingen inte kändes helt perfekt. Det som har gjort att jag har hållit fast vid dem är miljön, detaljerna (författarinnan Michelle Paver vet verkligen vad hon gör) och de underbara karaktärerna. Men nu känns dialogerna inte lika bra längre, allt händer så snabbt och boken är plötsligt slut. Jag har vuxit ur den serien, i guess ..
KOMMENTARER

› Inga bloglovin'-förfrågningar, tack.
› Jag fotar med en Nikon D5000 :)
› Bloggdesignen är gjord av mig, men jag designar inte åt folk. Det tar för mycket tid.
Felicia (foto & vardag) ♥

sv: jo det är fint! ;)

vad ska du göra under helgen?

kram!

Datum: 2011-11-19 Tid: 10:03:38
Hemsida / blogg: http://brightmoments.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Gå till startsidan / följ med bloglovin / blogkeen / blogresponseDitt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]


Hemsida / bloggadress:


Kommentar:OM MIG

Jag heter Julia, och är en finlandssvensk på sexton år som älskar hästar, fotografi, musik och att läsa, rita och skriva.
Undrar du något? :) Ställ en fråga till mig på blogresponse.
Kontakt: julialinden96[a]gmail.com