Böckerna på min önskelista

2012-08-02, 17:58:54 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer |
 
Det var allt för länge sedan jag skrev ett bokinlägg. Så, hur som helst, detta är några av de böcker som jag helst av allt vill skaffa just nu: 
 

The Dark Fields av Alan Glynn

Efter att ha sett filmen Limitless, som var bra, blev jag väldigt intresserad av att läsa boken som den baserar sig på. En thriller som jag hoppas kommer vara spännande trots att jag känner till det mesta av storyn.

 

Torn av Amanda Hocking

Så den här serien handlar om troll, om jag minns rätt. Haha, men det är bättre än det låter. Det är inte så mycket spänning, utan mer fokus på karaktärerna och relationerna.

 

Valkyrie Rising av Ingrid Paulson

När jag såg att den här utspelar sig i Norge fick jag omedelbara ha-begär. Norge är landet jag helst av allt skulle vilja besöka, på grund av den fina naturen – fjordarna i synnerhet. Jag hoppas att boken är lika bra som den ser ut att vara. Blir släppt 9 oktober.

 

Eld av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren

Även om den första delen i den här trilogin inte riktigt motsvarade mina förväntningar, så var det fortfarande en bok som var svår att lägga ifrån sig. Andra delen har förhoppningsvis mer action och ett bättre slut. Jag vill ha ett stort, episkt och sjukt spännande slut, det ger många pluspoäng från mig.

 

Arvtagaren av Christopher Paolini

Jag känner mig lite efter med den här serien … har prioriterat andra böcker, men nu ser jag fram emot att läsa den avslutande delen. :)

 

Ringarnas herre av Tolkien

Jag har redan den gamla översättningen här hemma, men jag vill veta hur den nya är + att dess omslag är mycket snyggare (omslag är viktiga, yes yes). Biblioteket, here I come?

 

Svärdet och spiran av Ken Follett

Sist men inte minst den här tegelstenen som jag har hört mycket gott om. Det har ju blivit en tv-serie av den också, vet bara inte om jag ska se den före boken…

 

Vad vill ni läsa? :)

KOMMENTARER

› Inga bloglovin'-förfrågningar, tack.
› Jag fotar med en Nikon D5000 :)
› Bloggdesignen är gjord av mig, men jag designar inte åt folk. Det tar för mycket tid.
F R I D A - djur&natur fotograf

hur fick du så bra kvalité på animationen? :o vilken program gjorde du headern i?

Svar: Det är inte en gif-animation, utan nån slags javascript slide show. Här står det hur man gör: http://www.cryer.co.uk/resources/javascript/script12slideshow.htm Det är en ganska krånglig och jobbig guide, tyckte jag i alla fall. Men jag känner inte till någon annan som funkar på samma sätt.
Collagen i headern har jag gjort i photoshop CS3 :)
rainfall.webblogg.se

Datum: 2012-08-02 Tid: 22:08:00
Hemsida / blogg: http://www.fridakarolin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Gå till startsidan / följ med bloglovin / blogkeen / blogresponseDitt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]


Hemsida / bloggadress:


Kommentar:OM MIG

Jag heter Julia, och är en finlandssvensk på sexton år som älskar hästar, fotografi, musik och att läsa, rita och skriva.
Undrar du något? :) Ställ en fråga till mig på blogresponse.
Kontakt: julialinden96[a]gmail.com